Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ 2

Διαγωνισμούς χορού
Κάποτε ήταν δυο γατούλες που  ζούσαν σε ένα ωραίο κήπο. Η κυρία που τις φρόντιζε τις αγαπούσε πολύ και τις μάθαινε να χορεύουν πάνω σε πάγο.
Μια μέρα η κυρία είδε στην τηλεόραση ότι θα γινόταν ένας διαγωνισμός χορού πατινάζ για διάφορα ζώα. Η κυρία τους χάρηκε και είπε στις γάτες ότι θα ταξιδέψουμε με αεροπλάνο για να πάμε στο διαγωνισμό στο Παρίσι. Έτσι οι γατούλες ήταν πολύ χαρούμενες και κάθε μέρα έκαναν πρόβες χορού για να κερδίσουν το βραβείο.
ΦΩΤΕΙΝΗ

Ταξίδι στην Αθήνα
Αποφασίσαμε με τους γονείς μου να πάμε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Έτσι πήραμε το αεροπλάνο και φτάσαμε στο θείο μου και στη θεία μου που μας περίμεναν. Εκείνη την ημέρα χιόνιζε και αποφάσισα να κάτσω στον κήπο να παίξω με τη γάτα τους. Αυτή έκανε χαρές που με είδε και ήταν σαν να χόρευε στον πάγο.
ΗΛΙΑΣ Χ.

Η διαφορετική γάτα
Ήταν κάποτε  μια γάτα που την έλεγαν Φωφώ. Κάθε πρωί πήγαινε στον κήπο της απέναντι γειτόνισσας, σκάλιζε τα λουλούδια κι από τη χαρά της χόρευε. Την άλλη μέρα το πρωί από την περιέργεια της χώθηκε σε ένα αεροπλάνο. Το αεροπλάνο αυτό προσγειώθηκε στον Βόρειο Πόλο. Εκεί η γάτα κατέβηκε και είδε πάγο και παιδί να κάνουν πατινάζ. Τότε κατάλαβε πως το νερό δεν είναι και τόσο κακό.
ΣΤΕΛΛΑ

Διαγωνισμός χορού.
Μια όμορφη γάτα πήρε το αεροπλάνο για ένα διαγωνισμό χορού, που γινόταν στην Αθήνα. Έξω υπήρχε ένας ωραίος κήπος με ολάνθιστα λουλούδια. Όταν μπήκε στην αίθουσα, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ παγερή. Ζήτησε να ανάψουν τα καλοριφέρ, να βάλουν μουσική και άρχισε να χορεύει. Όλα ήταν εντάξει.
ΑΘΗΝΑ

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν πολλά παιδιά στον κήπο και χόρευαν. Μια γάτα γουργούριζε δίπλα τους. Ένα αεροπλάνο έπεσε δίπλα σε ένα μέρος γεμάτο πάγο. Ο πάγος έσπασε και πετάχτηκε στη γάτα. Η γάτα τρόμαξε και έφυγε.
ΘΑΝΑΣΗΣ


Απέναντι από το σπίτι μου υπάρχει μια μονοκατοικία, που έχει ένα μεγάλο κήπο με όμορφα λουλούδια. Έχουν και μια γάτα, που όλο τους τα χαλάει. Χθες έκανε πολύ κρύο  και στην πισίνα που είχε το σπίτι, το νερό έγινε πάγος. Η γάτα άρχισε να χορεύει πάνω στον πάγο. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα αεροπλάνο και η γάτα τρόμαξε και έπεσε.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Η γάτα του πιλότου
Μια φορά ένας πιλότος άφησε το αεροπλάνο του και γύρισε στο σπίτι. Στον κήπο είδε τη γάτα του που χόρευε από τη χαρά της. Επειδή όμως είχε κρύο και στον κήπο είχε πάγο, την πήρε μέσα στο σπίτι για να ζεσταθεί.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ένα χειμωνιάτικο πρωινό
Ένα χειμωνιάτικο πρωινό, που η αυλή ήταν γεμάτη χιόνι και πάγο η γάτα προσπαθούσε να ψάξει στον κήπο να βρει λίγο χώμα. Ξαφνικά πέρασε από πάνω της ένα αεροπλάνο που έκανε πολύ θόρυβο. Η γάτα τρόμαξε πολύ και άρχισε να τρέχει. Εμείς την κοιτούσαμε να γλιστράει και γελούσαμε, επειδή ήταν σαν να χόρευε.
ΗΛΙΑΣ ΟΙΚ.
Βόλτα με την οικογένειά μου
Χθες ήταν μια ηλιόλουστη Κυριακή. Το πρωί η οικογένεια μου κι εγώ αποφασίσαμε να πάμε βόλτα για να χαρούμε τη λιακάδα. Καθώς περπατούσαμε, εγώ έκανα πατίνι, άκουσα ένα θόρυβο. Σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ένα αεροπλάνο να πετάει ψηλά. Ξαφνικά εκεί που έτρεχα με το πατίνι άκουσα ένα νιαούρισμα. Ήταν ένα τρομαγμένο γατάκι που έψαχνε τη μαμά του. Το βοήθησα να την βρει. Μόλις την βρήκε το γατάκι ήταν πολύ χαρούμενο κι εγώ απ’ τη χαρά μου άρχισα να χορεύω και να πηδάω.
ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Μια μέρα βγήκα με τη γάτα μου στον κήπο για να παίξουμε. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και στον ουρανό φαίνονταν τα αεροπλάνα. Τότε παρατήρησα ότι και ο  λίγος πάγος που είχε μείνει σε μια γωνιά του κήπου είχε λιώσει. Αμέσως κατάλαβα ότι ήρθε η άνοιξη και απ’ την μεγάλη μου χαρά πύρα τη γάτα μου αγκαλιά και άρχισα να χορεύω.
ΒΑΣΙΛΗΣ
Η χνουδωτή γάτα
Μια φορά κι ένας καιρό ήταν μια χνουδωτή γάτα, που ζούσε σε ένα πανέμορφο κήπο. Τα παιδιά της οικογένειας παίζανε διάφορα παιχνίδια μαζί της και εκείνη χόρευε προσπαθώντας να πιάσει το τόπι.
Δυο πράγματα φοβόταν, τον πάγο και τα αεροπλάνα γιατί έκαναν  πολύ θόρυβο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μια γάτα στον αέρα
Μια νύχτα σε ένα αεροδρόμιο ήταν μια μαύρη γάτα που κατάφερε να τρυπώσει κρυφά σε ένα αεροπλάνο.
Την άλλη μέρα, όταν το αεροπλάνο απογειώθηκε, η γάτα βγήκε από την κρυψώνα της. Τότε όλοι οι επιβάτες άρχισαν να ουρλιάζουν! Ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει στάση στο πιο κοντινό αεροδρόμιο για να αφήσουν τη γάτα.
Η γάτα λίγο πιο πέρα είδε έναν κήπο από πάγο, ήταν ένα  παγοδρόμιο. Δοκίμασε να ανέβει αλλά όταν ανέβηκε έιχε τόσο κρύο που τα πόδια της χόρευαν στον πάγο.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Το ταξίδι της γάτας
Κάποτε υπήρχε μια γάτα, που της άρεσαν τα ταξίδια. Έτσι μια μέρα αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι με το αεροπλάνο. Άρχισε να μαζεύει τα πράγματα της και ξεκίνησε για το ταξίδι. Όταν έφτασε στο αεροπλάνο μπήκε μέσα και το αεροπλάνο ξεκίνησε για το ταξίδι.
Όταν έφτασαν πήγε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο. Ύστερα βγήκε για να κάνει μια βόλτα. Καθώς περπατούσε είδε απέναντι από το δρόμο έναν πανέμορφο κήπο. Πήγε κοντά  και πήρε μερικά λουλούδια για τα γενέθλιά της. Στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο να οργανώσει τα γενέθλιά της.
Το πρωί η γάτα σηκώθηκε και πήγε να ψωνίσει γλυκά για τα γενέθλιά της. Ξαφνικά άρχισε να χιονίζει. Η γάτα κρύωσε. Από το πολύ κρύο και το χιόνι δημιουργήθηκε πολύ πάγος και τα πόδια της κρύωσαν. Πήρε τα ψώνια και γύρισε πίσω.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο κάλεσε όλους τους φίλους και τις φίλες της. Όταν ήρθαν στο σπίτι άρχισαν όλοι να χορεύουν.
ΙΩΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: