Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ 3

Το αυτόματο ρομπότ
Ζούσε κάποτε ένα αυτόματο ρομπότ η Σούζη. Κάθε απόγευμα έβγαινε στο μπαλκόνι της και κοιτούσε το ηλιοβασίλεμα.
Μία μέρα αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην πόλη. Σύννεφα μαζεύτηκαν στον ουρανό και άρχισε να βρέχει δυνατά. Η Σούζη βράχηκε πολύ και πήρε φωτιά. Έτσι η μετακίνηση της στους δρόμους της πόλης γινόταν με μεγάλη δυσκολία.
ΣΤΕΛΛΑ

Φωτιά στο βουνό.
Ένα μεσημέρι του καλοκαιριού εγώ με την οικογένειά μου τρώγαμε. Ξαφνικά είδαμε μια φωτιά δίπλα στο βουνό. Αυτόματα βγήκαμε όλοι έξω στο μπαλκόνι για να δούμε αν ήταν μεγάλη η φωτιά. Αμέσως τότε ο μπαμπάς μου πήρε το αυτοκίνητο και πήγε να βοηθήσει τους πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά. Η φωτιά έσβησε αργά το απόγευμα, στο ηλιοβασίλεμα.
ΦΩΤΕΙΝΗ

Βόλτα με τα ποδήλατα.
Χθες βγήκαμε βόλτα με τα ποδήλατα. Θέλαμε να πάμε στο βουνό να δούμε το ηλιοβασίλεμα. Η μετακίνηση ήταν δύσκολη, αλλά ευτυχώς τα ποδήλατά μας ήταν αυτόματα. Τελικά το θέαμα ήταν πολύ ωραίο, ο ουρανός έγινε κόκκινος σαν τη φωτιά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

 Φωτιά στη αυλή
Ένα απόγευμα, μετά το ηλιοβασίλεμα, βγήκα για να πετάξω ένα παλιό αυτόματο μηχάνημα. Έτσι όπως το μετακινούσα, έπεσε και αμέσως πήρε φωτιά. Τότε κάλεσα την πυροσβεστική για να τη σβήσει. Ευτυχώς το πυροσβεστικό όχημα ήρθε γρήγορα, γιατί διαφορετικά θα έπαιρνε φωτιά το σπίτι.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: