Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Χθες 21 Νοεμβρίου το σχολείο μας παρακολούθησε μια θεατρική  παράσταση στο Χώρο Τεχνών. Η παράσταση είχε τίτλο « Ο ιππότης της αγάπης»
Το θέατρο μου άρεσε πολύ. Οι ηθοποιοί και τα σκηνικά ήταν πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ ο ηθοποιός που έκανε το ρόλο του Κάρλου και το ρόλο του παπαγάλου. Δε μου άρεσε πολύ που οι ηθοποιοί τραγουδούσαν συνεχώς.  Πιο πολύ μου άρεσε η σκηνή με τις μάγισσες.
Θα ήθελα πολύ να ξαναδώ αυτήν την παράσταση
ΛΑΖΑΡΟΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Κάποτε ήταν ένας βασιλιά που είχε ένα μωρό. Μια μέρα ο βασιλιάς ρώτησε τον αστρολόγο και είπε ότι ο γιος του όταν θα μεγάλωνε θα ερωτευόταν μια γυναίκα και θα πέθαινε από την αγάπη. Ο βασιλιάς, γι’ αυτό, έφτιαξε ένα παλάτι πίσω από ένα βουνό και έβαλε το γιο του μέσα. Όταν μεγάλωσε είχε το δάσκαλό του και ένα φίλο για συντροφιά. Ο δάσκαλος τον προστάτευε από τις γυναίκες. Ο πρίγκιπας δεν ήξερε πώς ήταν η ζωή στην πόλη. Μια μέρα ο δάσκαλος του έδωσε τη συνταγή για ένα μαγικό φίλτρο. Τρεις μήνες  έκανε να μαζέψει όλα τα υλικά και να το κατασκευάσει. Όταν ήταν έτοιμο ήπιε μια γουλιά και καταλάβαινε τι έλεγαν τα πουλιά. Τα πουλιά του είπαν όλα όσα  είχε κάνει ο πατέρας του. Μια κουκουβάγια μπήκε μέσα στο παλάτι, στην αρχή τρόμαξε αλλά μετά έγιναν φίλοι. Ερωτεύτηκε την κόρη του αστρολόγου  και για να την κερδίσει  πήγε μαζί με την κουκουβάγια στο μάγο και απάντησε όλες τις ερωτήσεις του και κέρδισε την μαγική πανοπλία.
Πολέμησε γενναία και νίκησε. Παντρεύτηκε την πριγκίπισσα κι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: