Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας
Επιτυχόντες 2ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» PDF Εκτύπωση E-mail
Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 διεξήχθη ο 2ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές  Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 361 μαθητές, οι οποίοι είχαν προηγούμενα διακριθεί στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει η Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις 7 Μαρτίου 2014.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
Βράβευση μαθητών PDF Εκτύπωση E-mail
Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει:
α) τους 454 μαθητές Ε' και ΣΤ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας οι οποίοι διακρίθηκαν στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει η Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις 7 Μαρτίου 2014, και
β) τους 97 από τους παραπάνω μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε δεύτερη διαγωνιστική φάση στον 2ο Ημαθιώτικο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που διεξήχθη στις 10 Μαΐου 2014 υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στις 19:00 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ενώ σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: