Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΜΕΛΕΤΗ)



Βόλτα στο δάσος
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣΈνα  όμορφο απόγευμα μια οικογένεια αποφάσισε να πάει στο δάσος για πικ νικ. Όταν έφτασαν, έστρωσαν τα πράγματά τους και άρχισαν να τρώνε και να παίζουν. Όταν πια τελείωσαν πέταξαν τα σκουπίδια κάτω αντί να τα μαζέψουν. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣΠήραν το δρόμο του γυρισμού. Πριν προλάβουν, όμως να ξεκινήσουν εμφανίστηκαν μπροστά τους δυο εξωγήινοι από τον πλανήτη Ανακύκλωση. Τότε άρχισαν να τους μιλάνε για την ανακύκλωση και το περιβάλλον. Τους είπαν ότι δεν πρέπει να πετάμε σκουπίδια κάτω.
Τα παιδιά χαμογέλασαν, κατάλαβαν το λάθος τους, μάζεψαν τα σκουπίδια και τα χώρισαν για να τα βάλουν στους ειδικούς κάδους Ανακύκλωσης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η καθαρή πόλη
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΜια φορά μια πόλη ήταν γεμάτη σκουπίδια, γιατί οι άνθρωποι τα πετούσαν όπου να είναι.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ clipartΈνα παιδί μαζί με τους φίλους του  βαρέθηκαν να βλέπουν παντού σκουπίδια. Γι’ αυτό αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. Σιγά σιγά οι άνθρωποι, βλέποντας τα παιδιά να μαζεύουν τα σκουπίδια, άρχισαν να μαζεύουν κι αυτοί τα σκουπίδια και να τα πετάνε στους κάδους.
Από τότε η πόλη είναι καθαρή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: