Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω δασκάλα μπαλέτου. Θέλω να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα, γιατί πηγαίνω πολλά χρόνια μπαλέτο και μου αρέσει.
Όταν πρωτοπήγα δε μου άρεσε πολύ, αλλά μεγαλώνοντας μου άρεσε περισσότερο.
ΑΣΠΑ

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γιατρός, γιατί θέλω να βοηθάω τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την υγεία τους ή κτηνίατρος γιατί είμαι πολύ φιλόζωη.
ΒΙΚΥ

Θα ήθελα να γίνω δασκάλα. Μου αρέσει αυτό το επάγγελμα, γιατί μαθαίνεις σε παιδιά τη γνώση. Επίσης σε αυτό το επάγγελμα δε θα διδάσκεις μόνο, αλλά και θα διασκεδάζεις σε διάφορες αστείες εκδηλώσεις που θα κάνεις με τους μαθητές σου.
ΜΑΡΙΑ Τ.

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αστυνομικός και να ενταχθώ στην ομάδα των ΜΑΤ για να αποτρέπω τις ομάδες των διαδηλωτών από το να κάνουν κακά πράγματα.
ΧΡΗΣΤΟΣ

Το επάγγελμα που θέλω να κάνω είναι του γιατρού. Αυτό το επάγγελμα μου αρέσει, γιατί θέλω να μάθω για το ανθρώπινο σώμα. Επίσης μου αρέσει, γιατί μαθαίνω για πολλά άλλα πράγματα όπως για τις αρρώστιες, για τις ιώσεις και για τα μικρόβια.
Είναι πολύ δύσκολο και υπεύθυνο επάγγελμα. Χρειάζεται συνεχώς να διαβάζεις, να είσαι πάρα πολύ προσεχτικός, γιατί όταν ένας άνθρωπος έχει αρρωστήσει βαριά, ο γιατρός πρέπει να τον φροντίσει, να του δώσει τα κατάλληλα φάρμακα ώστε να θεραπευτεί.
ΝΙΚΟΣ

Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος, γιατί μ’ αρέσει να παίρνω συνεντεύξεις από αθλητές, προπονητές, προέδρους ομάδων κλπ., αφού έτσι μαθαίνω γι’ αυτούς πολλά πράγματα. Επίσης θέλω να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος για να μεταδίδω αγώνες στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο.
ΛΑΖΑΡΟΣ

Θα ήθελα να γίνω δασκάλα όταν μεγαλώσω. Γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά, μου  αρέσει να τους μαθαίνω καινούρια πράγματα που δεν γνωρίζουν, την αλφαβήτα και πολλά άλλα.
ΑΝΙΑ

Το επάγγελμα που θέλω να κάνω είναι δασκάλα αγγλικών. Μου αρέσει γιατί θα μαθαίνω στα παιδιά αγγλικά και είναι ένα ωραίο επάγγελμα, γιατί μορφώνεσαι, μαθαίνεις καινούρια πράγματα και άλλα πολλά. Η πρώτη ξένη γλώσσα που πρέπει να μάθουμε πιο καλά είναι τα αγγλικά. Για να δουλέψεις κάπου θα πρέπει να ξέρεις κάποια ξένη γλώσσα.
ΑΡΓΥΡΩ

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω λογιστής, γιατί είναι το επάγγελμα του πατέρα μου. Είμαι καλός στα μαθηματικά και γιατί είναι το επάγγελμα που μου αρέσει.
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤ.

Θα ήθελα να γίνω γιατρός, επειδή θα κάνω καλό σε πολλούς  ανθρώπους και επειδή    αυτό το επάγγελμα μου αρέσει πολύ. Επίσης θα ήθελα να γίνω γιατρός, γιατί θα έβγαζα πολλά λεφτά και γιατί είναι ένα σπουδαίο επάγγελμα. Δηλαδή δεν κάνει καλό μόνο σε εμένα, αλλά και σε όλους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ola ta epaggelmata einai poli oraia

:) :) :) :) :) :)

<3 <3 <3 <3

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ειδικα του ΜΑΤατζη... Αχ, που φτασαμε!