Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Μπαμ και πάνω!

Η ώρα της Ανάστασης πλησιάζει. Αν δεν έχετε ετοιμαστεί ήδη, σίγουρα σύντομο θα πλυθείτε, θα λουστείτε, θα χτενιστείτε, θα φορέσετε τα καλά σας, θα ρίξετε τα απαραίτητα πυροτεχνήματα στην τσέπη και θα ξεκινήσετε. Τι; Έχετε ρίξει όντως τα πυροτεχνήματα στην τσέπη;
Βγάλτε τα αμέσως! Όχι, δεν κάνουμε πλάκα  ούτε λέμε να μην τα πάρετε μαζί σας.
Αλλά μην τα κουβαλάτε στην τσέπη σας. Και μόνο με την τριβή με το ύφασμα μπορεί να ανάψουν και να προκαλέσουν σοβαρό εγκαύματα. Εκτός αυτού, καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας και μερικά άλλα πράγματα σε σχέση με το αγαπημένο «σπορ» της Ανάστασης. Πρώτα απ' όλα, προσέξτε τι είδους πυροτεχνήματα θα αγοράσετε και από πού, γιατί μερικά είναι πραγματικά επικίνδυνα (εννοείται ότι επουδενί δεν πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να τα φτιάξετε μόνοι σας). Επίσης κάτι άλλο: Ακόμα κι αν στην εκκλησία συναντήσετε το άτομο που αντιπαθείτε περισσότερο από οποιονδήποτε, μην επιχειρήσετε να ανάψετε δυναμιτάκια μπροστά στα μούτρα του ή στα μαλλιά του, στα χέρια του. στα πόδια  του κ.λπ. Φυσικά αυτό ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που θα βρίσκονται γύρω σας (και οι οποίοι άλλωστε δε σας είναι αντιπαθείς). Και το σημαντικότερο: μην ανάψετε   πυροτεχνήματα (   πάνω σε ξερά χόρτα γιατί μπορεί, άθελα σας, να γίνετε εμπρηστές.
Πιστεύουμε  πως αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές και εξαιρετικά σημαντικές     οδηγίες, τις οποίες μας έστειλε ο οργανισμός «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», θα το   διασκεδάσετε χωρίς  παρατράγουδα.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: